Valitut rajaukset: 26.10.2024 - 02.11.2024 Poista rajaukset
7F00FU76-3004
Kohderyhmä: Opintojakso on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille ja tällä alalla toimiville asiantuntijoille.
7K00FO60-3010
Sairaanhoitajakoulutuksen harjoittelujaksojen 2-7 harjoittelupaikkoja valittaessa on huomioitava harjoittelujaksojen sijoittuminen laaja-alaisesti hoitotyön eri osa- alueille. EU-direktiivin edellyttämät yleissairaanhoidosta vastaavan sairaanhoitajan ammatillisen osaamisen alueet ovat Sisätautipotilaan hoitotyö, Kirurgisen potilaan hoitotyö, Lasten, nuorten ja perheiden hoitotyö, Äitiyshuolto, Mielenterveys- ja päihdetyö, Gerontologinen hoitotyö ja kotisairaanhoito, Akuutti hoito, Palliatiivinen hoitotyö ja elämän loppuvaihe sekä Vammaisuus ja vammaisten hoito. Kaikille alueille ei ole mahdollisuus mennä harjoittelupaikkojen rajallisuuden vuoksi harjoitteluun, jolloin opiskelijan pitäisi omaa harjoittelupolkua suunnitellessaan huomioida puuttuvien alueiden tavoitteiden liittämisen toteutuvien harjoittelujaksojen tavoitteisiin. Ennen kunkin harjoittelujakson alkua tulee opiskelijan olla osallistunut ko. harjoitteluympäristössä toteutettavan hoitotyön teoriaopintoihin. Harjoitteluja tehdään eri-ikäisten potilaiden parissa sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa huolehtien monipuolisen osaamisen kehittymisestä. Vaihtoehtoisten ammattiopintojen harjoitteluiden menestymisessä on eduksi, että opiskelija on tehnyt keskivaiheen harjoittelussa ko. substanssialueen harjoittelun.
TK00HG54-3001
Kurssin toteutus: Opetus TAMKilla, etäopetus, itsenäisesti suoritettavat verkkotehtävät
TK00HG55-3001
Kurssin toteutus: Kurssin kokoontuu yhteiseen aloitustyöpajaan ja loppuseminaariin (mahdollisuus osallistua etänä Teamsilla). Muilta osin kurssi suoritetaan itsenäisesti opiskeltavina osamoduuleina, sekä erikseen aikataulutettavilta robottiharjoituksista. Osamoduulien suorituksesta tuotetaan lyhyt esitys, joita käsitellään loppuseminaarissa.
TK00HG56-3001
Data-analyysin ja digitalisaation mahdollisuudet teollisuudessa, datakehittämisen merkitys. Työkaluja organisaation datakehittämiseen, teollisuuden datapohjaiset käyttötapaukset. Teollisen internetin (4.0) tuottaman datan visualisointi erilaisilla alustoilla eri tavoin. Data-analytiikan käsitteet ja prosessimalli: esikäsittely, visualisointi ja analysointi tyypillisissä sovelluksissa. Tilastotieteiden peruskäsitteiden soveltaminen. Data-analytiikan työkalujen käyttö ja soveltaminen datan visualisoinnissa ja analysoinnissa.